Otillåten körning på gräsytor

Vi har själva uppmärksammat och blivit uppmärksammade på att bilar använder gräsytor som väg ut från området antingen mot vår systerförening Fårholmen eller för att komma ut direkt på vägen. Senast häromdagen använde en vit Volvo V60 med släpvagn gräsytan mellan sophuset vid byggnad B och stenarna för att komma direkt ut på vägen mot rondellen. Registreringsnumret är noterat.

Vi vill vänligen men bestämt påpeka att detta inte är tillåtet. För det första finns en vändplats som i första hand skall användas. För det andra förstör det marken, vilket innebär att den måste återställas med en tillhörande kostnad som belastas föreningen. Att det inte är tillåtet av andra instanser i samhället behöver knappast påpekas.

Styrelsen arbetar med ett förslag för att göra vändplatsen större och information om detta kommer inom kort.

Vi vill uppmuntra alla som uppmärksammar liknande situationer att hjälp till att förhindra detta beteende hos boende eller besökare.

Lämna ett svar