Skriv ner punkter inför 2-årsbesiktning av din lägenhet

Det närmar sig 2 år sedan slutbesiktningen av lägenheterna avslutades och det är därmed dags för en 2-årsbesiktning. Den kommer att ske under januari 2013.

Redan nu rekommenderas du som lägenhetsinnehavare skriva ner punkter som du anser vara felaktigheter kompletterat med övriga punkter skall tas upp på besiktningen för eventuell justering. Ta dessutom hjälp av dina grannar för att se om de har tänkt på någonting som du inte har tänkt på. För er som hyr ut i andra hand är det självklart lika viktigt, så se till att ni kommer in i era lägenheter eller ber de som hyra av er att hjälpa er.

Målet är också att du skall kunna registrera dessa elektroniskt via föreningens hemsida för gemensam insamling. De punkter som ni sedan tidigare har lämnat finns kvar sedan tidigare och kommer att finnas med i sammanställningen.

Mer information kommer under oktober månad.

Lämna ett svar