Exklusivt erbjudande till Fastums kunder

Brev från Fastum till boende i föreningen.

”På Fastum vill vi verka för välmående och välskötta bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar. Det kan vi göra genom att hjälpa till att pressa priser hos leverantörer och hitta de leverantörer som kan ge er extra fördelar.

Därför har vi startat ett samarbete med Göta Energi, som är ett av de 15 största elhandelsbolagen i Sverige. Deras mål är att erbjuda sina kunder så låga elkostnader som möjligt. De erbjuder också tjänsten ”Göta online” där föreningen kan få full kontroll över sin elförbrukning. De erbjuder rådgivning kring vilket elavtal som er förening bör välja. Läs mer i bifogat dokument och kontakta gärna deras kundansvariga. På Fastums blogg finns utdrag från seminariet ”Det viktiga underhållet” där Carl Bjerkliden från Göta Energi gav oss information om bl.a. när man väljer fasta eller rörliga priser på föreningens elavtal.

Exklusivt erbjudande även till de boende i er bostadsrättsförening
De erbjuder även de boende ett mycket förmånlig avtal ”El till inköpspris”. På http://www.fastum.se/vara-kunder/boende-och-maklare kan de boende läsa mer om erbjudandet och enkelt byta elavtal på bara ett par minuter. Erbjudandet skickas även ut till alla lägenhetsinnehavarna med kvartalsavierna samt bifogas detta utskick.”

Lämna ett svar