Sappa: Förändringar i digitala paketeringen juni 2013

Information till hushåll där Sappa levererar analog och digital tv.

Sommaren är här! Det händer en hel del i Sappas digitala utbud. Nedan följer alla aktuella nyheter.

ESPN America och ESPN Classic utgår

Den 31 juli 2013 försvinner de två kanalerna ESPN America och ESPN Classic från den nordiska marknaden. Det medför att de utgår från Sappas utbud samma datum. Vi har i nuläget inga kanaler att komplettera vårt utbud med när ESPN America och ESPN Classic utgår. Kanalerna försvinner ur berörda kanalpaket (Sappa Mycket, Sappa Mest, Sappa Fem, Sappa Tio och Sappa Sport) utan att priset justeras. De kunder som påverkas mest är de som har ett abonnemang på vårt kanalpaket Sappa Sport. Bifogat är det brev som i slutet av juni skickas till alla våra kunder med just Sappa Sport.

Sappa Alltid öppnar Sappas digitala värld

Vi har förvandlat vårt allra minsta kanalpaket Sappa Alltid till ett instegspaket för vårt digitala utbud. Sappa Alltid kostar 33 kr/mån och fungerar som en nyckel till våra digitala kanaler och kanalpaket. För att de boende i dina fastigheter ska kunna skaffa digital-tv från Sappa, behöver de alltid börja med Sappa Alltid. Därefter kan de fritt välja bland våra övriga kanaler och kanalpaket, eller beställa enstaka matcher från bland annat Allsvenskan och Elitserien PPV. Inga övriga kostnader än de för Sappa Alltid och kundens valda utbud tillkommer för tv från Sappa. Förändringen införs till fullo från och med den 1 juli.

C More ändrar priset på C More Max och C More Sport

Den 1 september 2013 höjs priserna för C More Max och C More Sport. Under det senaste året har C More förlängt flera sporträttigheter och även lagt till C More Play i alla abonnemang. Till följd av detta prisjusterar C More kanalpaketen C More Max och C More Sport med 30 kr/mån. Prisjusteringen gäller för alla operatörer, däribland Sappa. Bifogat är det brev som i slutet av juni går ut till alla Sappas digital-tv-kunder som har ett abonnemang på C More Max eller C More Sport.

TV4 News och TV11 utgår ur TV4-paketet

TV4-Gruppen har sålt TV11 till SBS Discovery Media. TV11 finns kvar som en kanal i Sappa Mycket, Sappa Mest, Sappa Fem och Sappa Tio men utgick ur kanalpaketet TV4-paketet den 1 juni 2013. Inom kort kommer även kanalen TV4 News utgå på grund av nedläggning. Det har varit svårt för TV4-Gruppens produktionsbolag för nyhetsmaterial, Nyhetsbolaget, att få lönsamhet i kanalen. Kanalen upphör därför inom kort och försvinner då ur Sappas utbud. Priserna på kanalpaketet kvarstår.

Den grekiska kanalen ERT är släckt

Den grekiska regeringen har beslutat att stänga ner public service-kanalen ERT. Kanalen saknas därför i Sappas digitala utbud, sedan den 13 juni.

Kontakta Sappas kundcenter för mer information. På entrétavlorna i trappuppgångarna eller i menyn ovan under Boende följt av Lägenhetspärm och Kabel-TV hittar ni kontaktuppgifter till Sappa.

Lämna ett svar