Sappa: Kanalomläggning september 2014

NYA KANALER PÅ INGÅNG I SAPPAS UTBUD!
Vi fyller på med nya kanaler i vårt utbud och det gör vi i samband med höstens kanalomläggning i vårt nät. Kanalerna kommer att finns tillgängliga 1 oktober.

Vilka nyheter har vi?

  • Axess TV. I vårt instegspaket Sappa Alltid lägger vi till Axess TV. Kanalen som visar klassisk tv. Kanalplats 15.
  • Nick Junior. Nick Jr är en renodlad barnkanal för barn mellan 2-6 år. Kanalen sänds på svenska och är reklamfri. Nick Jr kommer att ingå i kanalpaketet Sappa Barn och MTV-paketet och bli valbar i Sappa Fem och Sappa Tio. Kanalplats 147.
  • C More. I kanalpaketen C More Sport och C More Max tillkommer kanalen C More Hockey HD. Kanalplats 103.
  • Horse & Country TV. Denna kanalen sänder exklusiva sportevenemang, nyheter och dokumentärer. H&C TV kommer att finnas i kanalpaketen Sappa Mest+HD, Sappa Mycket+HD, Sappa Fem, Sappa Tio och går att köpa som en enstaka kanal. Kanalplats 54
  • Eurosport 2 i standardversion utgår och blir istället en renodlad HD-kanal, Eurosport 2 HD. Kanalplats 136.
  • TV12 kommer även att finnas i en HD-version och läggs till i de flesta kanalpaket som befintliga TV12 finns med i. Kanalplats 12.
  • C More. I kanalpaketen C More Sport och C More Max tillkommer kanalerna C More Live 2 HD, C More Live 3 HD och C More Live 4 HD. På dessa kanaler kan du även se PPV-matcher. Kanalerna finns på plats under november. Kanalplats 196, 197, 198.

För att se samtliga kanaler ovan behöver du ha en HD-mottagare (box eller tv-modul) från Sappa. De nya kanalerna tillkommer utan kostand i de befintliga kanalpaketen.

KANALOMLÄGGNINGEN SKER I KARLSTAD DEN 23 SEPTEMBER
Sappa informerar (via brev och webb) alla digital-tv kunder om kommande kanalomläggning.

Lämna ett svar