Om föreningen

Brf Klarälvsparken i Karlstad ligger centralt men ändå i en lugn och avkopplande parkmiljö som grönskar direkt till Klarälven.

Det centrala läget där Klarälvsparken med sin stora öppna gräsmatta, som gränsar till vackra Klarälven är en samlingspunkt för rekreation, lek och t ex midsommarfirande, samtidigt som man har närheten till centrum och all tänkbar service. Detta är livskvalité!

Klarälven har gett inspiration att ge husen mjukare former och att arbeta med stora svepande drag. Balkongerna har fått en böljande form och där byggnaderna riktar sig mot älven har de fått en rund avslutning.

Verksamhet

Bostadsföreningen Klarälvsparken i Karlstad har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter med nyttjanderätt utan tidsbegränsning.

Fastighet

Föreningen äger fastigheten Fårholmen 1 i Karlstads Kommun med adress Sandbäcksgatan 20 A-20 D. På fastigheten finns 30 st bostadslägenheter belägna i 2 huskroppar.

Förråd och billuppställningsplats finns till samtliga bostäder. Det finns även ett teknikutrymme i fastigheten. Sammanlagd boarea är ca 2.847 kvm.