Sappa: Information nr 5, 2014

Varför får ni information som är riktad till era boende/hushåll?

Jo, får ni frågor kring digital tv-leveransen från de boende/hushållen så har ni ett litet hum om vad som händer i Sappas tv-utbud, dess innehåll och förändringar som sker i det. Sappa förmedlar naturligtvis all denna information direkt till de boende som har digital-tv abonnemang med oss i god tid innan förändring/erbjudandet träder i kraft. Vi sprider informationen till de boende genom exempelvis fakturabilagor, sappa.se, Mitt Sappa och informationsbrev/mejl. 

Vad sker i Sappas digitala utbud som berör era boenden/hushåll?

FRIVISNING HISTORY CHANNEL SD/HD

Den 30 april till 30 juni 2014 kommer vi frivisa den populära kanalen History Channel.  History Channel kommer att visas i SD version på kanalplats 19 och du som har en HD-mottagare kommer kunna se History Channel HD på kanalplats 50.

History Channel är en kanal som inriktar sig på dokumentärer och reportage om historiska händelser, fynd och platser. För att kunna se HD-kanaler behöver man en HD-box eller HD-modul tillsammans med en tv som stödjer HD med CI+.

NY KANAL HOS VIASAT

Den 23 april lanserade Viasat sin nya färska filmkanal – Viasat Film Comedy! Kanalen är dedikerad all form av komedi – galen, romantisk, svensk, amerikansk, ny som gammal.
Viasat Film Comedy levererar de främsta komikerna från de senaste Hollywood succéerna, till klassikerna du kan se om och om igen. Upplev stunder som kommer få dig att gråta av skratt. Viasat Film Comedy ingår i kanalpaketen: Viasat Premium, Viasat Guld, Viasat Silver, Viasat Film.

Läs mer här:http://bit.ly/RLpzW8

KAMPANJ PÅ VIASAT FILM

Köp Viasat Filmpaket i 12 månader – få tre frimånader!

Gäller 23 april 2014 – 1 augusti 2014

Ett kanonerbjudande från Viasat för dig som älskar filmer! Teckna Viasat Film (SD version) i 12 månader och få de tre första månaderna fritt! Erbjudandet gäller både Sappas befintliga och nya kunder.

Erbjudande: Teckna Viasat Film SD i 12 mån och få 3 mån fritt
Bindningstid: 12 månader
Totalkostnad utan Sappa Alltid: 1971 kr
Totalkostnad inkl. Sappa Alltid: 2559 kr
Kampanjperiod: 23 april – 1 augusti 2014

Du som redan har ett abonnemang på Viasat Filmpaketet kan också ta del av erbjudandet, förutsatt att du har mindre än 3 månaders bindningstid kvar på abonnemanget.
Den nya bindningstiden och frimånaderna tar då vid när den befintliga avtalstiden är slut.

Se erbjudandet här: http://bit.ly/1hnUfS3

VIASAT FÖRÄNDRAR SITT UTBUD!

Viasat kommer att genomföra några ändringar i sitt utbud under april månad. Förändringen gäller följande kanaler:

Viasat Film Drama HD

Viasat gör en förändring i sin paketering och väljer bara att ha kvar Viasat Film Drama i standardversion i sitt utbud. Detta innebär att du fortfarande kommer kunna se filmer från Viasat Film Drama men endast i standardversion.

Viasat Film Nordic SD/HD

Viasat Film Nordic SD och Viasat Film Nordic HD kommer att utgå och den ersätts av den nya kanalen Viasat Film Comedy. Viasat Film Comedy kommer finnas tillgänglig i både SD (standard version) och HD (high definition version).

Viasat Film Classic

Sändningstiderna för Viasat Film Classic förkortas från 08:00-00:00 till 16:00-00:00.

Viasat Film Action SD/HD

Sändningstiderna för Viasat Film Action SD/HD förkortas från 04:00-00:00 till 18:00-00:00.

National Geographic Wild

Den uppmärksamme National Geographic Wild-tittaren kan upptäcka att det står HD i logotypen för Nat Geo Wild på SD-kanalen. Det beror på att Sappa skalar ner HD-versionen till SD för att kunna fortsätta erbjuda tittaren kanalen dygnet runt. Kanalen finns tillgänglig i HD, sändningstid mellan 06:00-18:00.

Orsak till förändring

Viasat genomför förändringarna eftersom de har valt att lyssna till många kunders önskemål och väljer att möta dessa.

Lämna ett svar