Sappa: Information februari 2014

KAMPANJ PÅ C-MORE FILM

C More Film kampanj med löpande bindingstid för 99kr i månaden under avtalstiden. Kampanjen gäller mellan 31 jan – 2 mars 2014. Här finns mer information: https://www.sappa.se/kundcenter/nyheter/2014/01/31/Filmer-och-serier-för-99-krmån-utan-bindningstid

KANAL 9 FÅR NY LOGGA

Kanal 9 lanserar en ny grafisk profil. Den nya loggan kommer att synas i rutan från och med den 3 februari.
Sedan Discovery Communications köpte SBS TV och förvärvade Kanal 11 från TV4-gruppen, har SBS Discovery TV arbetat för att göra sin kanalportfölj tydligare. Kanal 9 riktar sig nu mot en manligare målgrupp och ska erbjuda rak och okomplicerad underhållning. Den nya loggan är ett led i det arbetet. ”Med foten på gaspedalen skruvar vi innehållet i Kanal 9 mer manligt. Sport som SHL-slutspel och EM-kval står för dörren under 2014. Motorgenren med lokalproducerade Motor och brittproducerade Top Gear är tongivande tillsammans med serier som Sons of Anarchy, The Walking Dead och The Cleveland Show” säger Calle Jansson, kanaldirektör på SBS Discovery TV.

OBN NY KANAL FRÅN 31 JANUARI

Den Bosniska kanalen OBN säljs i Sappa Fem och Sappa Tio samt à la carte. OBN innehåller det bästa från de populära rikskanalerna ProTV coh Acasa. Här sänds nyheter, sport, långfilm, kulturprogram och underhållning.

HISTORY CHANNEL SD UPPHÖR 26 FEBRUARI

History Channel är en kanal som går hem hos de flesta som gillar historia. Den 26 februari 2014 kommer kanalen inte längre finnas tillgänglig i standardversion, vilket innebär att den samma datum kommer att utgå ur Sappas utbud. Dessbättre finns kanalen även i HD och när vi inte längre kan erbjuda History Channel i standardversion, väljer vi att erbjuda våra kunder motsvarande kanal i HD utan att ta extra betalt. Idag ingår History Channel i flera av våra allra mest populära kanalpaket – Sappa Mest, Sappa Fakta, Sappa Fem och Sappa Tio. Kanalen kommer att utgå ur dessa kanalpaket den 26 februari. Vi på Sappa gillar HD-kanaler och därför kommer vi lägga till History Channel HD i kanalpaketen Sappa Mest, Sappa Mycket, Sappa Fakta och Sappa Tio. Kanalen blir tillgänglig i kanalpaketen den 26 februari, utan att kunden behöver betala extra för HD. För att kunna se HD-kanaler behöver kunden en HD-box eller HD-modul tillsammans med en tv som stödjer HD med CI+. Alla boxar och moduler vi säljer idag stödjer HD.

VIASAT GOLF SD UPPHÖR 1 APRIL

Den 1 april 2014 utgår standardversionen av Viasat Golf ur Sappas utbud, kanalen ersätter vi med samma kanal men i bättre kvalitet – Viasat Golf HD! HD-versionen har samma pris (129 kr/mån) och innehåll, men visas i HD, med bästa möjliga ljud och bild. För att kunna se HD-kanaler behöver kunden en HD-box eller HD-modul tillsammans med en tv som stödjer HD med CI+. Alla boxar och moduler vi säljer idag stödjer HD. Sappa har redan nu påbörjat arbetet med att kontakta alla berörda kunder inför uppgraderingen till eventuellt en ny box.

BN SAT UPPHÖR 31 JANUARI

BN Sat utgår ur Sappas utbud 31 januari till följd av att vår avtalspart förlorat rättigheterna för kanalen. Kanalen finns idag i Sappa Fem och Sappa Tio och à la carte. Sappa har kontaktat alla berörda kunder.

FÖRÄNDRING TV FINLAND

Information från Copyswede: TV Finland har bytt sändningssystem från och med den 13:e januari i år. Förändringen innebär att direktsända program inte längre går att se på kanalen. Detta innebär att morgon-tv-program som sänds på vardagar, nyhetssändningar, sportevenemang och aktuella presskonferenser inte längre kan ses i kanalen. Mer info här: http://yle.fi/yleisradio/faq/tv-finland/tv-finland-pa-svenska

SENASTE NYTT KRING OS

Mer information om OS finns här:Viasat.se/os

TV4 SPORT BLIR TV12

Den 29 mars 2014 byter TV4 Sport namn till TV12. Vi återkommer med mer information i nästa nyhetsbrev om vad ändringen innebär.

TV4 SPORT XTRA BLIR TV4 SPORT

Den 29 mars 2014 byter TV4 Sport Xtra namn till TV4 Sport. Vi återkommer med mer information i nästa nyhetsbrev om vad ändringen innebär.

KANALPLAN I MITT SAPPA

Nu kan ni själva hämta hem ert basutbud/kanalplan på Mitt Sappa. Logga in med ert kundnummer och de fyra sista siffrorna i organisationsnumret (byt sedan lösenord) https://sappa.se/mitt-sappa.
Väl inne på Mitt Sappa hittar ni basutbudet/kanalplanen vid ”Paket”. Tryck på ”skriv ut” så hämtar ni upp ert aktuella basutbud/kanalplan med aktuella loggor i ett utskriftvänligt format.

Lämna ett svar