Gemensam städdag 27 oktober

Lördagen den 27 oktober från 11-tiden är du som medlem och boende i föreningen välkommen att delta i vår gemensamma städinsats av vår omgivning och våra gemensamma utrymmen inför vintern. Förutom att vi gör en gemensam insats är det ett bra tillfälle för oss alla att träffas.

Det kommer att Hinnas en släpkärra uppställd på en av våra gästparkeringar redan från fredag eftermiddag den 26 oktober. I denna har du som medlem och boende möjlighet att slänga komposterbart material som utblommade växter för återvinning. För att det skall bli så smidigt som möjligt för oss som kör iväg med dessa till återvinningscentralen på Våxnäs ber vi er packa det som skall återvinnas i svarta sopsäckar. För er som inte har svarta sopsäckar hemma vid detta tillfälle kommer det att finnas sådana vid släpkärran.

Vi räknar med att runda av senast vid 15-tiden och då bjuds det på enklare förtäring i form av grillad korv och lättöl eller vatten.

Anmäl dig till Iréne Granbom på 054-21 86 71 senast torsdag den 25 oktober för att vi skall få en uppfattning om hur mycket sopsäckar och mat som skall köpas in.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar